It's getting coulder...

Hejsan!

Sitter just nu uppe i jämtland, kan ju säga att det är svinkallt utomhus. 23 minusgrader idag mitt på dan när solen var uppe.
Känns som att det blir kallare och kallare, hur det nu kan vara möjligt!

Julafton var mysig, vi var hos mormor och morfar som vanligt och från klockan 4 så åt vi hela kvällen. That's the way we do it in my family.
Mamma fyller ju år på juldagen och då så hade vi över alla hos oss.

Vi kom hit till kära Åre igår och idag så har vi varit och handlat lite i järpen. Mamma var tvungen att jobba fram tills på onsdag och då så kommer hon att flyga hit upp, så vi ska hämta upp henne i Östersund.

I julklapp så fick jag:

En ny mobil.
Tre filmer, bland annat The Notebook som är en av mina favoritfilmer.
Två biopresentkort, jag och bror ska gå och se Avatar när vi kommer hem.
Två armband.
En importerad väska från Italien.
En rosa badbomd typ :)
En klänning, svart som jag verkligen älskar!
De fyra första böckerna i Sookie Stackhouse serien (True Blood.)
Boken "Som jag vill vara" av Katarina Von Bredow, alla måste läsa!!!

Det var några av sakerna som hamnade i min julklappshög i år.

Hoppas att alla har det bra och inte bryter armarna nu i mellandagsrea-ruschen. Kommer tyvärr inte att göra er sällskap i år, jag väntar på vårens godbitar istället.


Im Back!

Hejsan!

Nu är jag tillbaka igen! :)

Jag tog en liten paus från min kära blogg eftersom att jag var tvungen att prioritera lite andra saker nu när jag skulle sluta skolan och allt det där. Men nu så blir allt som vanligt!

Det är snööö ute, och då menar jag inte lite. Jag är faktiskt ganska förtjust i snö, men bara om jag kan få titta på den utan att frysa. Jag hatar att det är kallt, och att det blir blött och att man halkar 3 000 gånger påväg till bussen, men samtidigt så blir man alldeles nostalgisk och drömmer sig tillbaka till man var liten och åkte pulka i backarna med en overoll med tillhörande fastsydda vantar.

Idag så ska jag möta upp Tippan i Handen Centrum och handla lite julklappar och sånna saker. Jag måste erkänna och säga att jag inte har handlat en endaste julklapp än, men så är ju jag... alltid ute i sista stund med allt.

Nu så ska jag gå ner och äta lite frukost, magen kurrar lite!


RSS 2.0