The day before tomorrow...

Hallu!

Jag kan bara säga det att jag är så SJUKT taggad inför imorgon, varför? undrar du kanske. Och då kan jag säga dig att imorgon så packar vi in oss i bilen och åker till Arlanda för att sedan fortsätta till USA!! Så sjukt länge sen jag var där, kommer ihåg när jag och bror var yngre och vi åkte dit varannan sommar. Nu har vi haft ett uppehåll på en sisådär 5 år.

Men innan man åker så måste ju en del packas och jag är faktiskt imponerad över att jag lyckats begränsa mig i packningen, blev inte lika mycket som det brukar! Halleluja! Då får de ju plats med mer på tillbakavägen.

Jag kommer att vara borta i ca 2 och ½ vecka så de blir inga uppdateringar under den tiden. Men det borde ju inte påverka er så mycket eftersom att det ungefär motsvarar den tid som det brukar gå mellan mina uppdateringar annars.

Hoppas att ni alla har en superbra sommar och så ses vi kanske efter midsommar då jag kommer tillbaka.

Ciao!


working-girl...

Hej!

Denna underbara fina fredag firar jag med jobb. Eller fira och fira vet jag väl inte. Men jag sitter i alla fall här nu i växeln och det är inte mycket som händer. Väldigt få ringer och det sista kundmötet för dagen är slut. Så nu blir det till att sitta och stirra på skärmen och telefonen den sista timmen. Men samtidigt så gör det inte så mycket för mig att det är lugnt. Jag har kännt mig dålig hela dagen och jag längtar tills jag kommer hem så att jag kan få krypa ner i soffan med en filt och lyssna på regnet som smattrar mot fönstrena. Skönt ska det bli!

Men för tillfället får jag nöja mig med att sitta och lyssna på datorns surrande och studentflaken som åker förbi utanför lite då och då. Det är väl i och för sig också ganska trevligt!


lånad från


RSS 2.0