it's about time...

Hejsan!

Det som vi alla har väntat på är snart här. Idag är det officiellt den sista dagen på vintern eftersom att det är den sista februari. Imorgon börjar mars och våren tar vid. Det kanske inte syns så mycekt ute, men det är så det ska vara.

Det är inte bara vintern det är slut på utan idag är även sista dagen på min stalltjänst, kommer nog att vara här i tre timmar till ungefär och sedan så får jag åka hem! Jag längtar...

Men jag ska nog sova nu i en halvtimme ungefär innan vi ska bege oss ner till stallet och ta in hästarna en sista gång för den här terminen. Har mina sista stalltjänster nästa termin, vilket jag inte ser fram emot.

P.S Jag saknar bästa vän så mycket just nu. <3



:)

early morning...

Godmorgon!

Jag kan tänka mig att ni som läser det här precis har gått upp efter en sköön sovmorgon. Och då hr jag bara en sak att säga till er. Ni kan gå och ta er... jag vaknade som vanligt 05:45 och gick ner till stallet för morgonfodring och liknande. Ingen tid till att sova ut här inte, speciellt när det står tolv hästar och väntar på att få komma ut i hagen.

Ikväll så ska vi göra det mest spännande på hela veckan, vi ska in till Västerhaninge och käka på Kina resturangen som finns där. Det kommer att bli ganska tajt mellan eftermiddagspasset och bussen som går till VH, men det är värt det.

Imorgon kommer jag hem igen, saknar mitt fina hem. Saknar mamma, saknar pappa, saknar bror. Men mest av allt saknar jag min säng. Den madrassen som jag har nu är för mjuk så jag får ont i min rygg. Inte okej!

Nu ska vi kolla på SuperZebran så ni får underhålla er själva ett tag. Vi ses ikväll!

:)


when we cry until we laugh...

Hejsan!

Dagen har varit precis som alla andra dagar den här veckan. Enda skillnaden var att Frida hoppade in på eftermiddagen istället för Vicky.

Vi har precis kollat klart New Moon, det har tagit typ 4 timmar eftersom att vi har haft paus hela tiden. Snacka om fontäner, alla satt och grät nästan hela tiden. Jossan började gråta innan det ens hade hänt något.
Tillslut så började alla skratta för att vi var så töntiga.

Eftersom att vi inte får någon middag på skolan idag så ska vi göra egen. Det blir nog tomatsoppa med makaroner i. Gott!

Yoggi, finaste hästen i Travstallet.


:)

everything i need...

Heeejsan!

Lite dålig uppdatering idag, men vad ska man göra liksom?
Idag så var vi och handlade i VH med "the whole stalltjänst crew". Gissa vad jag hittade på ICA?
En hel New Moon tidning, med massa intervjuer, kläder och heela 14 postrar!

Gissa om jag blev lycklig!



Natti natti :)

when we laugh until we cry...

Godkväll!

Vi har varit och handlat inne i VH nu på eftermiddagen, lite godis och såklart HallonSoda var ett självklart val när vi stod inne på COOP.
Vi ska snart gå till kvällsfikat och en källa har skvallrat till mig om att det ska vara något speciellt gott som vi ska få. Vi har så himla roligt hela tiden, Jossan har skrattar så att hon börjat gråta typ fem gånger nu, de senaste två timmarna! :)

Nyss hade vi en het debatt om vilken artist det är som sjunger det svenska soundtracket till "Björnbröder". Tippan var fast besluten om att det var Phil Collins. Så då frågade jag henne om Phil Collins kunde sjunga på svenska och då såg hon bara förvirrad ut. Men så sa hon att hon de hade översatt det till svenska, så tydligen kan man översätta en engelsk röst till en svensk röst. NOT!
Men så sa vi att det var Björn Skiffs och då så påstod hon att det var det hon sagt heeela tiden. NOT!

Rolig kväll på Berga med andra ord. Imorgon ska vi upp 05.45 igen! Vi ser redan fram emot det, eller inte!

Vi är bara såå heta när vi har stalltjänst

Älskar Jossans min, liiite sliten! <3

Tippan är fräschast av oss alla...

Speciellt när hon dricker hallonsoda ur flaskkorken!

:)


and life keeps going...

Hejsan!

Äntligen lite vila för mig. Jag och Tippan sitter på vårat rum och bara slappar lite framför våra datorer vilket är ganska ovanligt. Vi har ju inte så mycket tid med stalltjänsten och lektioner hela dagarna.
Men de är sånt man får lov att tåla.



:)

it's been a hard day...

Hejhej!

Nu ligger jag äntligen i min kära barracksäng och myser under min sovsäck. Anledningen till att jag har sovsäck är för att jag fryser så mycket när jag sover. Men att ha sovsäck är också en bra träning för mig när det kommer till att inte bre ut mig för mycket när jag sover. Ganska begränsad rörlighet med andra ord!

"The Room" i barracken som vi bor i.

Hihi, Tippan är så sööt, och Jossan syns knappt i översängen!

i am soo good right now...

Hejsan igen!

Ville bara titta in och säg att jag är oerhört stolt över mig själv just nu. Lyckades att få MVG på mitt samhällskunskap A prov!

Avundsjuka?
:)

sometimes life sucks...

Godmorgon!

Gissa när jag gick upp imorse? Jo klockan kvart i sex. Visst låter det mysigt? Men i alla fall så har jag ju stalltjänst nu som de flesta vet och det är inte så roligt. Är grymt trött hela tiden och jag fryyyyser.
Jag vill hem nu, snälla?


Frej i körstallet.

:)

going out...

Halloj!

Nästan klar med packningen, ska ara fixa lite små grejer. Men ingen tid för det nu eftersom att vi ska på bio.
Bilen går om tio minuter och jag ser väldigt mycket fram emot det. "Did You Hear About The Morgans?" blir det, kommer antagligen att vara super roligt.



:)

if we ever meet again...

God morgon!

Idag så står det packning på schemat, inför stalltjänsten. Och om vi har tid/ork/lust så ska vi gå på bio senare ikväll i kära brandbergen. Kommer att kännas skumt. Biosalongen är så liten och man har så himla många minnen från när man var liten och såg alla filmer som var där. Sist jag var där så tittade jag och mamma på Mamma Mia. Länge sen!

Men nu ska jag gå igenom och skriva en lista på vad jag behöver ha med mig imorgon till skolan. Sedan ska jag börja packa!

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again


Recension av Mello kommer upp lite senare idag.

Ha de fint! :)


just chillin' out...

Hejsan!

Idag är det inte så mycket att göra, ska bara ta det lugnt nu under helgen för att ladda upp inför stalltjänsten nästa vecka då jag ska bo på skolan. Inte roligt, men ett måste.

Just nu sitter jag och kollar på en film på 3:an som heter The Initaiton of Sarah och är typ skräck! :)
Väldigt mysigt att bara krypa ner under täcket och mumsa på kakor.

:)

all the time...

I’m so alone. All the time.
To say that I have not tried, is to tell a lie.
For you can only try as much as I have.
And when I think about it, it’s always making me sad.
Is it because of me, or is it because of someone else.
I see you with others, and I’m jealous.

the best feeling in the world...

Hejsan!

Jag mår såå bra just nu, har den bästa känslan som jag vet. Ni vet när man är riktigt nöjd med dagen som gått. Känslan + bra musik i högtalarna på hög volym = perfekt. Just nu: Chris Brown Feat. Ester Dean - Drop it low. 

Jag och kära Tippan spenderade eftermiddagen med att käka eftersom att vi slutade innan lunchen i skolan, shoppa och fika i handen centrum. Dessutom så hittade jag lite fina fynd som råkade följa med mig hem.

Toppar från Gina.


Hårspännen från H&M + Mascara från MaxFactor Lash extension effect. :)


:)

undiscovered...

älskar rösten, älskar texten, älskar musiken, älskar henne...


Katy McAllister - Here's to all the heartbreakers

:)

after a whole lot of waiting...

Hejsan!

Just nu sitter jag och räknar ner minuterna tills klockan blir åtta och "Vampire Diaries" börjar. Just nu är det 32 minuter kvar. Har längtat i en hel vecka tills det skulle bli torsdag igen, och nu är dagen här!
Fast veckan har ju gått väldigt fort också! Känns som att det var måndag igår fast det är fredag imorgon! Skumt...

Håller på att jobba på en ny design nu... tröttnade på det gråa ganska fort och nu vill jag ha lite glada vår färger.
Tror att det kommer att bli superbra.




:)

nothing comes without pain...

Godmorgon!

Igår spelade jag ju i alla fall match i Vällingby kl 19.30 mot Blackeberg och jag kan ju säga att de är inte är speciellt snälla när de spelar. Väldigt hårdhänta.
Jag blev fälld typ fem gånger, jag har ca 5 nya blåmärken, ett brännsår efter att jag blivit fälld på knäet och jag har sträckt ljumsken så att jag knappt kan gå utan att de gör vidrigt ont. Men jag biter ihop, det kan ju inte ble mycket värre, right?

Idag börjar jag kvart i ett och då ska vi ha hästövningar, men eftersom att jag inte kan rida med ljumsken så ska jag bara följa med och titta som moraliskt stöd :)


Happy Valentines Day

Heeejsan min sööta blogg!

Idag är det alla hjärtans dag som vi alla vet och mitt humör är på topp. Mamma kommer snart hem efter sin spa-weekend och vi har en överraskning till henne. Hela huset är städat och pappa har lagat mat hela dagen åt henne. Så om inte helkroppsmassagerna och ansiktsbehandlingarna har gjort henne på bra humör så kommer det här i alla fall att göra det. Spänningen är stor och hon kommer att komma hem vilken minut som helst nu.

Och till alla er där ute...

Om ni har en pojkvän/flickvän lägg ner hela dagen på att göra allt för att det ska bli perfekt. Som tjej kan jag ju lugnt säga att alla hjärtans dag är en av årets största händelser för tjejer eftersom att det bevisar hur långt ens pojkvänn kan gå för att göra en lycklig. Så ha mysigt och bara ta det lugnt.

Till alla singlar (som mig själv) få inte panik och tro att ni är den mest ensamma människan på jorden. Om ni har tråkigt, samla ihop ett stort singelgäng och frossa i er godis, chips och framför allt choklad. Ni kommer att må mycket mycket bättre. Föreställ er inte att ni alltid kommer att vara ensamma. För någon gång hittar ni någon som ni kommer att fira alla Alla Hjärtans Dagar med i framtiden och då kommer ni att ha hittat rätt. Få inte panik, låt det komma till er.



:)

what do i think...? part two

Hejsan!

Nu är jag tillbaka med en ny recension av Mello! Denna gång befinner de sig i Sandviken där förra årets vinnare Marlena Erman kommer ifrån. Kanske hittar vi vinnaren här i år igen?

Eric Saade - Manboy:
Kommer ihåg att jag läste en intrevju med honom om att han var besatt av färgen lila. Alltså inte förvånande att han har lila skjorta på sig. När man kommer till hans framträdande/låt så är det bra faktiskt. Han har en väldigt bra röst och melodin är trallvänlig, en fin balans mellan pop och tecno typ... skulle jag tro. Kvällens favorit nummer enligt mig i alla fall.
Däremot så blir jag lite orolig på grund av vattnet som kom ner på slutet, han kan ju bli förkyld om han ska ha de kläderna hela kvällen. Men å andra sidan kanske han har typ fem ombyten. Roligt att han var skånsk. Den hade jag INTE väntat mig.

Andra Generationen/Dogge Doggelito - Hippare Hoppare:
Varför får titeln mig att tänka på Grodan Boll...? Men precis som Kebabpizza Slevovitza(?) så tycker jag INTE om det här... alltså kommer den att bli farlig i konkurrensen. Folket har en tendens att rösta på annorlunda/konstig musik i schlagersammanhang. Det enda jag gillar är att låten har ett behagligt gung i sig. Men som sagt, det enda jag kan tänka på under låten är en bild på Grodan Boll som dansar Syrisk Folkdans...!

Anna-Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut:
Strongt att sjunga en svensk ballad. Det känns som att det är brist på det i tävlingen. Tråkigt nog så är det en ganska tråkig låt. Detta är synd eftersom att jag verkligen gillar Anna-Maria, hon är söt och har en grym röst. Men som sagt det blir tråkigt.

Highlights & MiST - Come and get me now:
Är de bara jag som tycker att detta bara är så schlager? Melodin, sångarna, kläderna. Låten är ganska okej annars. Refrängen är lätt att lära sig snabbt och det känns som att man kan räkna ut vad som ska hända i låten och det gör de lite trist.

Pauline - Sucker for love
Hon ser ut som en reklam för messmör... i sin lilla introduktionsvideo alltså. Och sedan på scenen ser de ut som att hon måste ha färgat håret!! Jag är fett förrvirrad... Men låten var ganska bra den också. Hon har en sån där exremt intressant röst som gör varje ton spännande att lyssna på. Älskar hennes klänning och alla färgerna på scenen, fast sen blev de svartvitt och då blev jag irriterad. Men som sagt jag kan inte komma över hennes hårbyte... :S

Andreas Johnson - We can work it out:
IGEN!?!?!? När ska han ge upp, är de inte mentalt skadligt att fastna i något såhär länge? Det började bra, och man kom på sig med att tänka "snälla låt det vara en lugn låt..." Och det håller i sig resten av låten. Det var faktiskt oväntat bra! Väldigt bra faktiskt. Och monika hälsar att han har extremt snygga kläder! :)

Calle Moraeus & Orsas Spelmän - Underbart:
Han är bara så söööööt. Jag är inte så inne på sådan här musikstil men den är ganska bra typ på ett sätt som betyder att den inte är så dålig att man vill ta en penna och peta sig i järnan genom örat... skumt!
Den får mig att tänka på en film om kärlek mellan en pojke och flicka uppe i fjällen, med träskor, midsommarstång och små runda gubbar som spelar munspel, dragspel och fiol.

Hanna Lindblad - Manipulated:
Hon sjunger bra i alla fall. Coola scenkläder. En riktig girlpower låt som får en att gunga med i rytmen. Och så helt plötsligt så lyfter hon úpp benet i en höjd som är omänsklig, speciellt enligt oss som är lika viga som gravida
kylskåp. Hon var vig i alla fall. :)

Andra Chansen:
Pauline - Sucker for love
Calle Moraelius & Orsas Spelmän - Underbart

Finalen i Globen:
Eric Saade - Manboy
Andreas Johnson - We can work it out


Måste bara säga att det var såå gulligt när Eric gick vidare och Molly satt i publiken och grät! :)

Peace out :)


i had soo much fun...

Hejsan!

Idag var jag på Waynes Coffehouse med monika&matilda. Det var såå himla trevligt eftersom att jag har inte träffat matilda på jättelänge och vi hade så mycket att ta igen. Det blev mycket skvaller, skratt och roliga stunder.

Dagens outfitt


mums...

get your freak on...

Hello!

Nu ska jag snart gå till bussen och möta Tippan och Nettan. Bion börjar 20 i 6 och den slutar väl vid 8 då typ. :)
Kände att jag inte hade så mycket att göra så jag fixade iordning mig lite extra mycket.

Ready for the movie...



:)

a new experience...

Hejsan kära blogg!

Idag slutatde vi jätte tidigt igen, vi tog 20 över 11 bussen ifrån skolan och hade bara två lektioner.

Dagens planering är väl att ta mig in till stan med Tippan och Nettan och kolla på Valentines Day. Har velat se den jätte länge och nu när den äntligen är på bio var det självklart att gå och se den.

Men just nu så ska jag faktiskt gästblogga på min bästaste vän Monikas blogg. Ska bli roligt, inte gjort något sånt förut, men jag fick order om att vara mig själv och prata på, så det blir något nytt för mig.

Men då måste alltså alla gå in på Monikas blogg och spana in den lite, kolla mitt inlägg och sedan troget följa hennes blogg också.

Ses där! :)

the day just gets better...

Hejsan hopsan!

Just nu är jag superglad eftersom att vi har slutat för dagen. Egentligen skulle vi ju sluta klockan två, men eftersom att min Samhällskunskaplärare - Eva, är typ världens bästa så fick vi hoppa över lektionen efter lunch om vi var klara med våran inlämningsuppgift. Vilket jag var! :)

Men nu ska jag och Tippan i alla fall upp til centrum en sväng och kika runt lite. Sedan ska vi nog dra hem till henne så att jag får träffa Snuffis, som har kommit tillbaka, och BAKA!!!!! :):):)

Hoppas att alla har en lika bra dag som jag i solskenet!!

P.S Idag börjar Vampire Diaries på tv6, ingen får missa, alla måste titta annars blir jag superledsen!
KLOCKAN 8! GLÖM INTE!!!

alone...

Hejsan!!

Har precis blivit klar med min ridlektion på skolan. Vi hoppade och det gick ganska bra, jag ramlade i alla fall inte av som jag gjorde sist. Jag har ju blivit superrädd för att hoppa efter att jag ramlat av för många gånger på för många otäcka sätt.

Jag hade i alla fall Rosen, och hon gillar verkligen att öka farten medans jag INTE gör det. Det blev ett litet kritiskt ögonblick när jag skulle hoppa banan sista gången, man jag satt kvar som en liten igel. Antar att tiden på K1 var nyttig för min balans.

Men jag ska i alla fall åka hem ensam idag, jag red i den sista gruppen och alla andra i den gruppen skulle med bussen som går åt andra hållet.

On my own, don't wanna e on my own.

Men inget val antar jag, är snart hemma.
Nu ska jag springa till bussen!

:)

today's gonna be a good day...

Godmorgon!

Idag ska jag till skolan! Därför är jag jätteglad! :) Men jag börjar kvart i ett och ska bara rida idag, så det kanske inte räknas som en skoldag för vissa av er därute, men på Berga är vi ju lite speciella.

Just nu så sitter jag och tuggar på makaroner, det är min frukost/lunch eftersom att jag börjar så sent. Och efter det till efterrätt så blir det en Strepsils Halstablett. Livet leker med Strepsils!

Hoppas att jag får rida Myzak idag! :)




i just have to...

Låten säger allt.


Taylor Swift - Breathe

all you need...

Hello!

Mamma kom nyss hem med världens bästa present. Halstabletter! Strepsils är så himla bra eftersom att den behövar hela munnen och halsen. Me like it!



sickday...

Hejsan!

Jag kan inte fatta det, men jag är sjuk.. igen! Imorse så vaknade jag och hade så ont i halsen att jag knappt kunde prata. Det är helt sjukt, jag hatar verkligen att vara sjuk!
Det finns inget att göra, så idag så satsar jag stenhårt på att skriva en massa uppsatser och inlämningsuppgifter.
Man måste försöka ligga på topp även fast man är sjuk.





just chillin' out...

Hello World!

Sitter just nu framför tvn och ska titta på Camp Rock, kan inte låta bli att älskar den underbara filmen!
Jag skulle egentligen ha pluggat lite nu, men jag känner att jag behöver en liten paus, vill ju inte slita ut mig helt. Och jag har ju faktiskt inte gjort något annat än att plugga de senaste dagarna. :)



Men nu börjar filmen!

Ciao :)

it will all work out...

Hejsan!!

Ja nu vet jag vad som kommer att hända under dagen. Jag ska spela match eftersom att de är kort om people som kan spela. Men det som var lite klurigt var hur vi skulle hinna allt som skulle göras innan. Bror är i Nynäshamn och tränar och han är tvungen att bli hämtad, men mamma och pappa var ju tvugna att skjutsa mig in till stan nu då. Men det kommer att gå till såhär tror jag...

Mamma och pappa kommer hem.

Mamma, pappa & yours truely åker till Nynäshamn.

Mamma, pappa & yours truely hämtar broder i nysnäshamn.

Mamma, pappa, yours truely & Broder åker in till Bredäng.

Yours Truely spelar match och spöar skiten ur JKS.

Mamma, pappa, yours truely & Broder åker hem.

Samtliga deltagere ovan är nöjda med dagens äventyr och upprepar allt någorlunda likadant nästa helg.


Jag tror i alla fall att det kommer att ordna sig :)

whats up for today...

Heeeejsan!

Igår så gick jag och la mig seent igen. Kvart i ett.. nu kanske vissa av er tycker att jag överdriver med att det är seent. Men för mig är de det!

Idag vet jag faktiskt inte hur dagen kommer att se ut. Jag tror kanske att jag ska eller inte ska spela match eftersom att jag är lite sjuk men vi har kort om folk. Uppfattade alla vad jag menade i den meningen? För annars får ni hojta till lite :)
Men vi får helt enkelt se, uppdaterar då senare under dagen.


jag och bror på väg till mommo & moppa


Men nu ska jag titta på några avsnitt av NCIS! Just gotta love it! :)

what do I think...?

Hej bloggen!

Idag så följde jag och bror med monika en bit på bussen. Då fick även min hund Rocky åka buss för typ tredje gången i sitt liv. Det var lite roligt att se. Så åkte vi till mormor & morfar där vi åt och kollade på Mello!

Jag har gjort en liten egen recension av hur jag tyckte att bidragen och artisterna var.

Ola Svensson - Unstoppable:
Men asså de var ju OLA. Såklart att det var bra. Tyckte om att det var ett lite annat sound än de han brukar köra med. Och så gillade att han sjöng om att Natalie kom tillbaka!
Fint framträdande, bra musik. Tyckte om att de inte var en massa annat tjafs på scenen, utan att de bara var Ola against the world typ :)

Jennie Silver - A place to stay:
Asså ååååh. Gud vad det var plågsamt att titta på detta bidrag. Inget ont mot henne men alltså musiken och texten. INGET funkade. Det kändes som att inget hände, hon stod bara och gjorde sina konstiga rörelser om och om och om igen! Om du vill lyckas bättre nästa gång... fixa en låt med lite fart i och dumpa din koreograf! + Lady Gaga Wannabe!!!!

Linda Pritchard - You're making me hot hot hot:
Bra låt med högt tempo. Jag är dock lite besviken eftersom att det känns som att man har sett andra verisoner typ 100 000 gånger. Däremot gillade jag håret. Påminner lite om Rachelle Lafevre i Twilight.. och allt som har med Twilight att göra är superb! :)

Pain of Salvation - Road Salt:
Skojigt namn på en låt. Men jag gillade verkligen det.. lite annorlunda i detta kaos av schlager. Sångaren hade en väldigt bra röst som hela tiden fick låten att vara intressant. Men däremot fattade jag aldrig vad snubben på golvet höll på med...

Anders Ekborg - The Saviour:
Första intrycket var... inte han igen. Varför är han här? Och låten var inte bra, detta är inte en musikalpjäs, detta är melodifestivalen. Du hör inte hemma här. Vad var poängen med alla tanter på scenen?

Jessica Andersson - I did it for love:
Bra och fin låt. Stark röst som gör den behaglig att lyssna på. Finns inte så mycket annat att säga.

Håkan "Frispråkarn" Beckman - Singel:
WTF?!?!? Gud vad det var hemskt det var att lyssna på denna wannabe homie/stureplans profil! Detta är en låt som antagligen kommer att bli populär bland alla pimps and hoes out there!
Är det inte lite desperat att lägga ut en kontaktannons i Melodifestivalen?!?!? Vi har hört att du är singel, ge dig någon gång. NÄSTA!!!!


Salem al Fakir - Keep on walking:
Bra låt faktiskt, skönt sound. Bra refräng som var lätt att komma in i. Det var bra helt enkelt.


Andra Chansen:

Pain of Salvation - Road Salt
Jessica Andersson - I did it for love


FINAL I GLOBEN:

OLA SVENSSON - UNSTOPPABLE
Salem al Fakir - Keep on walking


Thats all people!! :)

Pics from Yesterday...


♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪




blackout...

Hej Bloggen!

Idag så åkte monika, sanna och jag till gamla skolan efter att vi var klara i skolan. Monika hade lyxen att vara ledig idag. Men när vi kom till kära söderbymalmsskolan så hade vi nästan missat alla eftersom att de hade gått för dagen.

Men vi skulle vänta på adam, så vi åkte upp till handen och kollade på lite saker. Köpte en söt stickad väst typ... och ett skärp samt solglasögon. Men de roligaste var att när jag var inne i provrummet så hade jag gått dit utan att säga något till Monika och Sanna så dom gick runt och ropade på mig. Och när jag svarade så gick Sanna in i fel omklädningsrum!!!! :)

Men vi träffade lite folk som vi kände... bland annat Tippan, Nettan, Linda, Bea & Norea.
De var najs.

Sedan så kom vi hem och efter att vi käkat så gick jag och Monika ut med hunden och tåg en LÅÅÅÅÅÅNg promenad. Först upp till Eddie från Idols hus, sedan förbir Cassi. Vi hälsade på mormor och morfar och sedan så fortsatte vi vår vandring förbi Ullis kommande lägenhet i brandbergen. Vi avslutade med att ta vägen förbi Tippans höghus och förbi Eddie och ner till mina kusiner.

Men nu så satt vi här och kollade på lite videor på youtube och vad händer då?
JO, DET BLIR STRÖMAVBROTT och allt är mörkt!!! INTE OKEJ!

Det verkar nästan inte som att den kommer att komma tillbaka any time soon. För att annars så brukar den fixa sig efter 10 minuter mer eller mindre.

Men nu så ska vi nog mobba Davve & Linus lite! :)




just try for me...



Asher Book - Try

stuck in school...

Hello!

Sitter just nu i bibloteket. Vi har precis missat bussen. Nästa går om typ en timme.
Detta betyder då att jag är fast i skolan! Det är inte roligt. Vill åka hem nu!

Det snöar igen. Suck! Jag fattar inte varför vintern är så envis och inte vill
släppa taget om oss så att vi kan få lite värme. Det här börjar nästan bli lite irriterande.

Nu är klockan kvart i tre. bussen går om 40 minuter. Jag vill hem.
Hemhemhemhemhemhemhemhemhemhem.
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!


proud to be on time...

Hejsaan!

Sitter här nu och har precis blivit klar med svenskan. Jag är så stolt över mig själv
som lyckades bli klar med den på utsatt datum. Samhällskunskapen är det ju en annan
sak med eftersom att jag var sjuk hela förra veckan med böckerna i skåpet.
Så den ska jag få lämna in på onsdag istället.

Idag ska jag och träna igen, det var ganska länge sen. Men det är ju så det blir
med all stalltjänst och att jag har varit sjuk så mycket.
Men nu är det nya tag och jag ska komma i form igen. :)

Appropå det så kommer jag att få extra med motion eftersom
 att bussen går om en liten stund och jag måste springa om jag inte går nu.

Ha de fint!


Clumsy...?

God morgon!

Idag ska jag till skolan! Men jag börjar faktiskt inte förrns tio i elva, så det är skönt med sovmorgon.
Speciellt med tanke på att jag inte har blivit klar med min svenska rapport än.
Jobbigt värre!

Idag efter skolan så tror jag att jag ska springa upp i Handen Centrum, ska kolla om kära Tippan
vill göra mig sällskap. :)


Jag tycker verkligen om mina kusiner Michael & Christian. Dom är så gulliga och snälla!
Glömde jag säga att det konstant gör illa sig?
Jo, för ungefär ett år sen så ramlade Christian ner för en backe typ.
= 100 000 stygn i och på benet.

Och sedan så var han duktig på nyår också, han åkte snowracer och kraschade på ett gupp. 
= 30 000 stygn i benet.

Och så var det då igår...
Mamma & Pappa, Conny & Lotta, Michael & Christian skulle gå på Depeche Modes konsert i globen.

Mamma och pappa skulle åka in tidigare och käka och bror och jag följde med dem på bussen till
Brandbergens Centrum. Påvägen dit så får vi reda på att kära Kusin Michael har blivit tacklad på sin inebandy match och flygit in i sargen och in i ett element.
= 80 000 stygn i pannan.

Jag lider med dig Michael, jag gör verkligen det!


RSS 2.0