when you cry a river everything gets wet...


Natasha Bedingfield - Wild horses

so funny...

Heeejsan!

Tittade nyss på 27 Dresses. Har bara sett den en gång innan så jag sitter och skrattar extremt högt - hela tiden!
Så himla rolig!

"Just so you know, I normally don't do this"
"Yeah, I understand"
"No really I never do this"
"I know."
"Seriously, I don't do this ever"
"Trust me, I know. You said it over and over again last night. `I don't do this, I don't do this, I don't do this´"
"Oh....."

Så klockrent!

:)

on my own...

Godmorgon!

Igårkväll så var jag helt ensam hemma! Har aldrig sovit ensam innan så det var lite jobbigt faktiskt. Kunde inte sluta lyssna på alla ljud som var runt omkring mig när jag hade släckt lampan.

Men innan det så hade jag det riktigt mysigt faktiskt. Jag kröt ner i den stora fotöljen nere i vardagsrummet och kollade på "Så ska det låta". Enda anledningen till att jag kollade på det var för at E.M.D var med.

Sedan flyttade jag min lilla egofest upp till sovrummet där jag tittade på Stargate Universe och sedan en film om hockey som gick på TV4 Sport. Den var faktiskt väldigt bra, lite söt sådär.

Men jag är glad att Monika kommer hit ikväll samt att bror ska komma hem från Nynäshamn. Jag tycker inte om att vara ensam för länge.
Nu ska jag plugga lite, ska bli klar med Samhällskunskapen!

:)

waste-of-space-time...

Heeej!

Sitter fast i skolan, vi har precis haft dubbeltimme i Svenska B. Det var faktiskt en väldigt rolig lektion. Vi kollade låttexter och lyssnade på musik, sedan så gick vi igenom dikter och försökte översätta dem.

Bussen går om 35 minuter, så det är inte lika roligt. Känns som att jag kunnat använda de minuterna till något annat, nyttigare. Som att åka hem och plugga, ska fixa lite rester som jag har. Måste bli klar med olycksbarnen.

:)

i just want it soo bad...

Kollade lite på H&M Garden Kollektion. Hittade två jättefina tunikor som jag mer än gärna skulle lägga tassarna på!

Here.

And Here.

:)

"im just being spontanious..."

Godmorgon!

Jag hann inte riktigt uppdatera igår, men nu är jag ju här så det var ju ingen skada skedd!

Det var en helt sjukt spontan dag igår. Vaknade vid halv tio och hoppa in i duschen direkt, skulle ju träffa monika och fixa med håret. Efter det så satt jag med en uppsats i en timme kanske, stressade inte med andra ord. Sedan  kollade jag lite på tv och käkade frukost fram tills att jag var tvungen att åka till handen för att möta kära Monika.

Vi skulle mötas vid H&M och precis tio meter kvar till Monika så springer jag på Ellinore som gick i min klass i båda Svartbäcken och Söderbymalmsskolan sista året. Det hade varit ett bra tag sedan!
Men i alla fall så visade det sig att hon hade praktik idag och var på Salong Hårklippet! Alltså blev det en helt spontan klippning för mig igår, men det behövdes. Ännu bättre när det var Gratis! Hon tog lite på topparna och formade luggen. Jag måste verkligen säga att hon är extremt duktig!

Hon får ett + för att hon använde en hårspray som luktade passionsfrukt = monika och jag sitter och sniffar på mitt hår resten av dagen!

:)

you say what?!?!

Fem sanningar om Johanna Elisabeth Linnéa Karlsson.

  • Jag är 180 cm lång, och jag vill vara mycket kortare.
  • Jag har svimmat in i ett dörrhandtag och spräckt ögonbrynet hos en kompis.
  • Jag sover alltid med min nallebjörn som jag haft sen jag var liten.
  • Jag har skrivit sångtexter och spelat piano i många år.
  • Min största fobi är att göra illa mig - kan knappt hoppa studsmatta för att jag tror att jag ska bryta nacken.


the cutest thing ever...

Oh my god! Jag såg nyss den sötaste filmen någonsin!

Hotel for dogs! Den är så gullig. Det är två föräldralösa barn som börjar ta hand om hemlösa hundar i ett övergivet hotell. det är mycket som kämpar emot dem och till slut så verkar det som att det inte kommer att bli något lyckligt slut för dem!

Emma Roberts, Jake T. Austin, Johnny Simmons... med flera medverkar!



:)


pics from remember me...

Everything is much more clear when Im with you!










"You know, I've seen this scene in movies like a 100 times. But you've never seen this ending."
"Oh my god monika! Var det spaghetti i den där?"
"What has happened in the kitchen? it looks like someones water just broke."



"Your phone is dead!"
"And so are you!" Haha, monika och jag sa det i kör i samma sekund som RPattz sa det. Det var freaky!


"You can't kiss a guy that you seem to like but you can get in a car with a panda that you've just met?!?" Det roliiga var att pandan var ett gosedjur!

:)

Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone



såå himla bra!

:)

oh my god oh my god oh my god...



Gaaah, jag vet att jag är jätte efter med att ladda upp den här. Men jag har inte haft möjlighet. Tror att jag har sett den tjugo gåner nu. Fatta att det bara är några månader kvar nu!

:)

just one day left after a whole lot of waiting...

Hejsan!

Min dator är lite seg just nu och de kommande dagarna så uppdateringen kommer att vara lite ojämn som ni kanske redan har märkt. Men ska försöka så gått det går, i alla fall när jag får låna brors dator :)

Nu är det bara en dag kvar och ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter att gå på "Remember Me".
Morgondagens planer blir då alltså att åka till skolan och sluta kvart i tolv. Sedan ska jag åka raka vägen hem och duscha och byta om. Efter det bär det av till bästa vän Monika för hair&makeup. Käka middag hos hennes farmor, pannkaka mums! Efter det in till stan och hänga på låset så att vi får snorigt braiga platser.

Ibland är livet bra!

:)

Straight from the heart...

Jag måste bara få lätta på hjärtat lite nu känner jag. Ibland så läser man saker som får en att tänka till lite extra, och en sak som jag tänker väldigt mycket på är när man skriver om någon som man står väldigt nära.

"Du är den enda som förstår mig. Ingen annan vet vad jag går igenom."
"Det är bara du som kan lyssna på mig och som gör det utan att döma."
"Det bästa med dig är att vi kan gå igenom mina problem over and over again utan att du tröttnar."


Yeah right. Dessa ord har upprepats om och om igen. Och ju fler gånger man använder dem, desto mindre kommer de till slut att betyda. Om jag skulle skriva om någon som jag verkligen bryr mig om och som är väldigt speciell för mig så skulle jag nog skriva.

"Jag vet att jag kan vara tjurig och jag vet att ibland så är mitt upprepande om samma samtalsämnen oerhört irriterande. Men jag vet också att det antagligen finns väldigt många människor som förstår vad jag går igenom eftersom att de själva har det också. Det finns antagligen många som kan lyssna på mig utan att döma mig för saker som jag gjort. Jag har antagligen inte det jobbigaste livet av alla på planeten även fast det ibland känns så, men du är alltid där för att påpeka hur bra jag har det.
Det finns säkert många som skulle kunna vara lika bra på att göra det du gör för mig. Att vara min bästa vän. Men det finns ingen som jag hellre vill ha på min sida än du. För att även om de är lika bra så finns det ingen annan som dig."

:)


i always fall down...

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
And I don’t want to hear the sound, of losing what I never found.



When all that you care for is gone, how do you move on?


a walk to remember...

Halloj!

Kollade nyss på "A Walk To Remember", och jag kan ju bara säga att tårarna rann och rann och rann. Jag älskar alla Nicholas Sparks filmer eftersom att de handlar om kärlek. De är en fin känsla att kunna gråta åt en film som man vet att de flesta andra också gråter till, då känner man sig inte så ensam.

Idag händer det inte så mycket, ska städa och plocka undan lite här hemma och sedan kanske jag kollar på en till film. Gärna något jätteromantiskt. Typiskt flicka-möter-pojke-och-lever-lyckliga-i-alla-sina-dagar. Utan några hinder på vägen.

Några rekomendationer?

:)

an advice... don't wear high heels in deep snow!

Heeejsan!

Nu sitter jag och monika i sängen. Ska snart sova, är ganska sliten fortfarande efter stalltjänsten vilket inte är okej. Speciellt med tanke på att jag gick upp 08:00 imorse (ja, jag vet faktiskt att det är lov) för att jag skulle vara inne i stan vid 10:00. Detta för att jag och monika skúlle in och hämta våra förhandsvisningsbiljetter av "Remember Me" som vi då ser den 11e klockan 21:00. Myyyys!

Vi gick i alla fall runt lite och kollade i affärer samt hälsade på mamma på hennes jobb och monikas syster Ullis på hennes jobb. På skopunkten hittade vi båda skor som vi var tvugna att ha. Monika hittade även en tröja som hon köpte på H&M. Jag köpte dock bara skorna.

För att avsluta dagen på bästa sätt så åkte vi hem och kollade på film (Sydney White and the seven dorks), åkte upp till brandbergen och kollade på min träning. Sedan gick vi förbi Ullis igen i hennes nya lägenhet där jag fick träffa hennes katt som hon precis köpt. Jag älskar verkligen den där katten, han är knubbig och mjuk med världens största ögon som jag är lite rädda för.
Sedan tog vi en promenad hem igen och på vägen så råkade vi trippa förbi allas våran älskade IDOL som nu har blivit sambo med en annan älskar IDOL. De e fint!

My shoes...


Monikas shoes...


Me and the tickets...


:)

RSS 2.0