"this is not at love story, it's a story about love..."

Godkväll!

Tittade nyss klart på en till film. (500) Days of Summer, har ganska blandad kritik när det kommer till den. Jag tror att underhållningsvärdet i den är olika i olika situationer/sinnesstämningar. Men är man lite halvdeppig och tvivlar på hela världen och ens eget syfte i den, så är filmen kanon. Början/Mitten av filmen är ganska galet seg, men ack ack ack slutet. Kanon!

Den handlar i alla fall om Tom som väntar på sin stora kärlek. Så träffar han Summer, hans mer eller mindre raka motsats som har ungefär lika stor tro på kärlek och äktenskap som... en 30åring som tror på tomtens existens.. eller något åt det hållet. Dom blir i alla fall tillsammans och så får vi följa Tom då under dessa 500 dagar som han har Summer i sitt liv. Det hoppas i alla fall mellan dagarna väldigt mycket och ibland så är det stora hopp.. men jag tycker personligen inte att det är så farligt, man hänger med bra ändå.

Tycker att den var helt okej som sagt och kommer kanske att se om den senare.
Med bland annat Joseph Gordon-Lewitt och Zooey Deschanel i huvudrollerna.

welcome to the Riley's...

Hallu!

Insåg alldeles nyss att jag har börjat titta jättemycket på film på min fritid, och idag var inget undantag... Kikade nyss klart på Welcome to the Riley's som var galet bra! Hade kanske inte sådär jättehöga förväntningar på den, men jag blev verkligen positivt överraskad. Så den rekomenderar jag definitivt!

I filmen så spelar bland annat Kristen Stewart huvudrollen som den unga strippan Allison/Mallory. Även med Melissa Leo och James Gandolfini.



Superfin, superbra! <3


alone?

Yes, så känns det just nu. Alla har sina problem, sina bekymmer, sin lycka, sina äventyr. Känns som att jag på något sätt glömdes bort på vägen. Vad har jag? I guess nothing but the silence of old promises...


Monte Carlo...

God kväll!

Idag så har min dag varit speciell, vaknade vid kvart i sex för att åka till seminariumet som började 8 - det gick bra i alla fall. Sedan bar det av hem, ruschade till pendeln... stolt :)
Sedan så åkte jag och mormor ner med hunden till Tyresta by för att gå barnvagnsspåret. När vi hade gått exakt halva spåret, det var 2,5 kilometer kvar så kommer det helt plötsligt en hund springande, en jakthund med GPS halsband för att vara noga. Han följde i alla fall efter oss och det slutade med att jag ringde hans ägare och med hjälp av ett provosoriskt koppel så lyckades jag och mormor få med oss både honom och Rocky utan bråk. Dom gick faktiskt bra tillsammans :)

Hunden återförenades med sin husse och vi åkte hem.

Sedan dess så har jag bara chillat och kollat på film. Blev Monte Carlo denna gång. Bland annat Selena Gomez, Leighton Meester & Katie Cassidy är med i den.


either you are on your way of dying, or on your way of being born again...

Godmorgon!

Hittills idag så har jag bara vaknat, satt på datorn och kollat klart på den film som jag började på igår. Den heter "It's kind of a funny story" och jag måste faktiskt säg att det var myyyyycket bättre än vad jag först trodde. Man grät, man skrattade och man liksom bara satt och fick en bra känsla i magen.
Alla borde faktiskt se den, sådeså!




the art of getting by...

Tjoo,
Har pluggat hela dagen med min tenta, så nu tänkte jag ta och sluta för dagen. Får helt enkelt pusha på riktigt hårt imorgon så att jag hinner bli klar. Men i alla fall så tänkte jag kika på en film nu tills maten blir klar.
The art of getting by. Tror och hoppas att den kommer att vara riktigt bra.

Den typsika berättelsen om en kille som blir kär i en tjej och sen så blir det bara en massa komplikationer. Över det så är han en duktig konstnär som vill förmedla sitt budskap... typ. Det var i alla fall det som jag fick ut ifrån trailern. Men vi får se hur det går i alla fall :)





Med bland annat Freddie Highmore & Emma Roberts :)


RSS 2.0