music is my life...

Tjenixen!

Kollade nyss på filmen August Rush. Jag måste faktiskt säga att det är en av mina absoluta favoritfilmer. Fattar inte varför men det är något i den som bara förtrollar mig, får mig skratta, gråta, bli arg. Den är otrolig.

Filmen handlar om pojken Evan Taylor som spelas av Freddie Highmore, ett offer av det Amerkanska Fosterbarns systemet. Han är på jakt efter sina föräldrar, han letar efter dem genom att lyssna till musiken vilket gör så att han tillsist hamnar i fel sällskap bland andra barn som uppträder på gatorna för pengar. Samtidigt så får man följa hans föräldrar som spelas av Jonathan Rhys Meyers (mums, dreggel!!!!) och Keri Russel.
Filmen handlar om oövervinnerlig kärlek, vänskap och såklart MUSIK! Musiken i denna film är dessutom gudomlig, speciellt låten Elgar/Something Inside, där Mr Rhys Meyers sjunger.

Det är antagligen därför jag älskar den här filmen, för att jag ÄLSKAR musik.

August Rush Poster



PUSS!


this might be a good day..

Hejsan!

Hehe, jag vet att det har blivit en liten paus i bloggandet de senaste dagarna? Veckorna? Aja, men jag har verkligen haft så mycket att göra och det kommer nog att fortsätta så, så jag kommer antagligen att bara titta in ibland emellanåt och uppdatera lite kort.

Vi börjar med idag dåra, jag var ju med Malin igår och lånade en bok på bibliotket här i haninge. Den var väl på typ 350-400 sidor... men i alla fall så verkar det som att jag måste låna en ny bok, har redan läst ut den från igår. Duktig Johanna! ^^ Men det är det jag gjort idag i alla fall, och kollat ikapp lite serier som jag missat under de senaste två veckorna.

Nu ska jag också snart bege mig till Mormor och Morfar för att käka middag. Myyysigt! Jag är liksom ensam hemma i helgen så då är det fint med lite sällskap ikväll. Men jag vet vad ni kanske tänker, ingen hemma = totalt asgrym out of control party!!!! Men icke sa nicke. Idag så är jag inte hemma, imorgon kommer Malin hit och på söndag ska jag viiiiiiilaaaa! Orkar verkligen inte ha hem en massa folk, så sorry!

Aja, lugna puckar alltså. :)



PEACE! :D

what am I up to?...

Jora det ska jag berätta för er, min underbara tisdagskväll spenderas här framför datorn med ungefär tre böcker i knäet. Måste pluggaPLUGGApLuGgAPlUgGa... inför mitt seminarium på torsdag. Har tre frågor som ska vara klara, har gjort en och en halv redan.. så only half way to go! Anledningen till att jag inte gör det imorgon på min lediga dag är enkel. Jag och Malin har beslutat oss för att vara duktiga... så det är premiär för mig på gymmet. Visst är jag duktig? :)


Feminism... men jora de är ganska intressant! :)

13e: Du och någon klasskompis...


Solstråle.

Nu är det ju så att jag och Therese tekniskt sätt inte går i samma klass längre... men vi gjorde det i tre år innan jag började på högskolan så jag tycker att det inte borde gillas.

PEACE!


yes...


12e: En bild på din vardag.

ooooooj! Den här var jättesvår.. jag är så varierande. Ena tiden så umgås jag jättemycket med mina vänner och nästa så är jag ensam största delen av tiden. Eller så pluggar jag jättemycket och är i skolan, eller sitter hemma framför datorn :)

Mitt rum... säängen <3


Södertörns Högskola...

Ehhhmmm... jo de var väl det. Brukar sitta gaaaaanska ofta på Espresso House i Haninge Centrum med Malin, men jag hittade inte direkt en bra bild därifrån. :)

PEACE!


11e: En person som du kan berätta allt för...



Du tål så mycket av det jag berättar, du är så stark. Jag älskar dig!


10e: Någon som du tycker är väldigt snäll...

Haha, känner så många galet snälla människor... och andra som inte är så snälla, men en av de snälligaste (de är ett ord säger vi) som jag vet är nog:


Bob som är tillsammans med min systeryster Malin... treat her good or i will hunt you! ;)

PEACE!


9e: Någon i din släkt...


Haha, bara för att jag är så elak så lägger jag ut den här smexiga bilden på mina kära släktingar! Mormor högra hörnet, kusin Michael och moster Lotta! :)

Bara för att jag har varit så dålig på uppdateringen de senaste dagarna så lägger jag in alla de tre inläggen som jag skulle lagt in, nu istället! De blir nog bra, så det är alltså det här och två till!

PEACE! :D


8e: En person som du saknar...

När man växer "upp" så inser man hur många person som man växt ifrån, eller man har växt isär helt enkelt. Jag tänker extremt mycket på det! Vilket är så galet deprimerande.. men samtidigt så får man tänka på hur många nya personer man träffat som betyder galet mycket för en nu och de personer som faktiskt varit med under hela livet. Jag har ett par sånna personer, som jag kännt så länge jag kan komma ihåg och som på något sätt har kommit till att betyda allt för mig idag. Så alltså är det många jag saknar.

Men det finns en person som jag saknar just nu i detta ögonblick. Min lillebror.. i somras så flyttade han hemifrån för att bo närmare sin skola i Nynäshamn och från att träffa honom varje dag till att flera dagar till och med veckor går innan jag ser honom är hemskt. Visst vi bråkar, typ 90 % av tiden som vi måste tillbringa tillsammans, men jag älskar honom. Han är min allra bästa vän, utan honom så skulle det liksom inte fungera längre.

Jag kommer ihåg att när jag var liten så brukade jag titta på honom när han sov och tänka att "det här är min bror, min lillebror, och jag måste skydda honom." Fast han är väl inte så liten längre...

Jag saknar helt enkelt honom. Sådeså!


Peace!

7e: En bild som du aldrig lagt upp.

Det är väl så att det finns många bilder som jag aldrig lagt upp... extremt många bilder på min dator som aldrig fått komma ut och lufta sig lite.. Så bara för det så kommer jag nu att lägga ut tre hela bilder. Känn på den!


Det som betyder allra mest för mig är min familj...

Haha, den här bilden tror jag att... har ingen aning om vem som tog den här bilden!

En av mina favoritsaker att fotografera är nog solnedgångar...

PEACE!


6:e En bild på dig och en vän du inte varit med på länge...


Hello, tillbaka från skördefesten...
Hade en sjukt skönt och mysig helg med mamma och pappa, behövde komma bort lite. Kan ju även tillägga att jag syndade en hel del.. så det kommer att komma upp i ett inlägg imorgon antagligen då jag har mer ork. Dessutom så kommer jag att lägga upp en bildbomb från Öland. Så förbered er på det. :)

Den här bilden är på mig och min fina "Kusin" Anna... (vi är inte kusiner, utan släkt på lite längre och lite mer komplicerat håll som är ganska jobbigt att gå in på och disskutera fram och tillbaka.) Så vi är helt enkelt kusiner. Saknar den här tjejen väldigt mycket!


RSS 2.0