No time for anything else...

Godmorgon!

Jag har precis vaknat och upptäckt att hela svartbäcken ligger i dimma. Det ser lite mystiskt ut och det tycker jag om. Man vet aldrig vad för hemligheter som gömmer sig innanför radhusdörrarna!

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom att jag har haft Praktik. Jag har den tillsammans med Tippan på K1, beridna högvakten, och jag kan ju verkligen säga att jag trivs där. Visst det är mycket att göra och dagarna är tidiga, jag går upp klockan fem, men det finns så mycket som man lär sig hela tiden! Och jag har inte behövt mocka en enda box under hela veckan! Detta för att det är militärer där som går i lumpen och har stalltjänst.

Nu vet jag hur ni tänker, miltäter = snygga killar, men visst det var ju lite roligt de första dagarna men nu så har man vant sig och vi håller på med det vi ska och de gör det som de ska.

Men eftersom att jag går upp fem och och slutar halv fem vilket gör att jag är hemma vid halv sex och går och lägger mig nio, så har det inte funnnits tid till att blogga.

Men jag hoppas att ni kan förlåta mig för detta och att ni inte slutar läsa min lilla blogg, jag tycker ju så mycket om er alla! :)


the greatest thing ever...

Hej alla superglada!

Jag vet i alla fall att jag är det, för att igår så var jag, monika, tippan, angelika och nettan och kollade på New moon! Det är nog första gången som jag faktiskt har tillåtit mig själv att gråta i en biosalong.

Och nu mina vänner så ska jag berätta hur jag kommer att överleva tiden innan den kommer ut på DVD (kommer ju såklart att se den igen på bio ett x antal gånger.)
Det finns en sida som heter movie25.com och den älskar jag eftersom att man kan gå in och kolla filmer gratis där. Att New moon hade världspremiär för två dagar sedan har inte hindrat dem... dom har redan lagt ut den så man kan se den hemma! Det är väl kanske inte världens bästa kvalite och man kan bara se typ halva skärmen men ack så glad man blir. Jag rekomenderar zshare när man ska se den :)

Detta är ju bättre än inget, right?

Se New moon här.


waitingfornewmoon

Godmorgon!

Just nu så sitter jag och kollar på MTV och ska snart gå ut med hunden innan jag drar till skolan.
Börjar liksom kvart i ett så jag har en bra dag! Bara hästövningar och det ska bli roligt, hoppas på att få rida min underbara älskling Myzak!

Idag när jag kommer hem så ska jag bara göra klart min samhäll A uppstats, har bara kvar MVG delen, så den ska nog gå ganska fort att göra.

Guess what?!? Nu är det bara två dagar kvar tills det är lördag och det är då som jag ska på NEW MOON!
Hade velat se den på premiärdagen men det var så dåliga platser kvar och jag vill verkligen kunna njuta av filmen från en bra plats istället för att sitta och få nackspärr från första raden!
Eller hur?!?!


Too much to handle...

Godkväll!

Idag så gick jag till skolan och var en duktig tjej! Tippan och jag begav oss sedan hem för att plugga som vanligt alltså. Vi var jätteduktiga och blev klara med våran labbrapport och nästan hela hemprovet i Matte. Hon ska hit imorgon igen och då ska vi göra klart hemprovet, plugga inför matteprovet på fredag och ha en egen liten genomgång av välfärdsarbetet i Samhällskunskapen!
Vi får verkligen ingen vila, det känns som att hela min fritid går ut på att jag ska plugga järnet!

Men nu ska jag gå och göra en kopp te som jag ska ta med mig till sängen, ska läsa lite ur den nya boken som jag lånade från biblioteket idag. En av Katharina Von Bredow, en av mina favoritförfattare!

Hoppas att alla har haft en superdag och att ni inte redan har tröttat ut er, många dagar kvar till helgen!


Long time...

Hejsan allihopa!

Jag vet att jag inte skrivit på länge och det beror nog på att jag har haft det väldigt stressigt den senaste tiden.
Ni förstår med all press man har som kommer från alla olika håll så känner man att man helt enkelt måste stanna upp och pausa lite mellan rusningarna. Det har helt enkelt varit för mycket i skolan och med basketen att jag börjar oroa mig för min hälsa och det är ju inte så bra. Vill ju inte få några problem nu när jag fortfarande är ung.
Det är därför jag har tagit en paus nu under dagarna som har gått, för att kunna änga lite mer tid till mig själv.

Idag så stannade jag hemma eftersom att jag var sjuk. Vaknade imorse och kände hur ont i magen jag hade, det har kommit nu de senaste veckorna när det har blivit stressigare. Så jag tog det lugnt och imorgon så kommer jag att återfinna mig i skolbänken. Tillbaka till vardagsrusningen.

Men om jag vill komma upp i tid imorgon så att jag slipper att stressa ytterliggare innan jag ska åka till skolan så måsta jag nog sova nu. Jag vill inte vara trött imorgon när jag har så mycket som jag måste göra.


Wierd...

Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan och försöker att jobba på mitt arbete, det står på schemat att vi egentligen ska kolla på en film. Vi gör det, men den var så konstig att jag slutade titta. Det är meningen att filmen ska hjälpa oss och ge oss grunderna till arbetet... men den handlar om motorcyklar! Hur ska jag kunna beskriva USA ur ett samhälls perspektiv, ett historiskt perspektiv och ett geografiskt perspektiv med fakta ur en film om motorcyklar?

Jag har i alla fall ingen aning...



JAG FYLLER ÅR / TIPPAN :D <3

As it falls down...

Godmorgon!

När jag vaknade för några minuter sen så kunde jag inte fatta vad jag såg utanför. Det är världens storm ute! Det öser ner regn ena sekunden och i nästa så virvlar snöflingorna överallt. Och dessa vindar!
Hur ska jag lyckas ta mig till skolan genom det här?! Vilken tur att mamma frånvaroanmälde mig från gymnastiken. Jag kan ju inte vara med eftersom att jag fortfarande är sjuk och igår hade jag feber. Så jag ska ägna de timmarna åt att plugga på med mitt projektarbete, för nu börjar det dra ihop sig.

Men nu måste jag sätta igång med det annars får jag inget gjort.
Önska mig lycka till genom stormen!


Not so well...

Hejsan!

Jag tror verkligen att jag börjar bli riktigt sjuk, det känns som att jag har feber men jag är kall.
Jag har även jätteont i magen hela tiden och det börjar gå mig på nerverna, mamma tror att det är för att jag stressar hela tiden. Det är inte bra för min hälsa överhuvudtaget!

Men nu måste jag städa, mitt rum ser ut som en krigszon igen.


Tired...

Godmorgon!

Jag vaknade för en halvtimme sen och snart ska jag gå iväg till bussen.
Jag är extra glad denna vecka eftersom att vi har USA - vecka i skolan så vi ska ha ett stort projekt arbete om det. Det ska bli så roligt eftersom att jag älskar USA och kan faktiskt ganska mycket om landet.

Men nu så kurrar magen, dags för frukost!


Not feeling so well...

Hejsan!

Jag måste verkligen säga att jag inte mår så himla bra! Jag har jätte ont i halsen, ryggen och en otäck huvudvärk börjar sprida sig. Inge roligt!

Men en grej som faktisk är rolig/trevlig och almänt mysig är faktumet att det gick extremt bra för mig idag på ridningen i skolan. För andra gången i rad så fick jag verkligen kontakt med honom. Det kändes verkligen mäktigt!

Idag ska jag i alla fall på min träning, även fast jag mår pyton. Men jag ska inte träna, vill inte bli sjuk den här veckan! Så jag ska åka dit och kolla lite och skjuta på en av sidokorgarna bara för att hålla igång lite.

Nu ska jag tassa ner till köket och kolla om det finns något att äta innan jag börjar bege mig mot brandbergen!


Sleeping beauty...

Godmorgon!

Idag vaknade jag... men inte i tid såklart. Jag vaknade en timme försent! Jag förstår inte hur jag kan försova mig i en timme?! Hur är det änns möjligt?
Aja, vi börjar ändå sent idag så jag kommer inte att komma försent till matten, men jag är ändå lite besviken på mig själv.

Igår kom vi hem vid åtta så det var ju inte så farligt, kändes kortare på hemvägen än vad det gjorde på väden upp. Vi hade mysigt, kollade på film och tog långa promenader.

Men nu så måste jag skynda mig att duscha och fixa mig. Idag så har jag bara matte B och hästövningar, men jag slutar ändå jätte sent... som vanligt!


RSS 2.0