some of the greatest things are old...

Tjoo!

Det har varit en rolig dag idag, har varit borta hos våra grannar här på Öland och ridit en av deras Islandshästar. Reyfur heter han och han är en riktig liten charmör. Väldigt trevlig men också ganska envis. Passar mig perfekt. Dessutom så ska ägaren till Stockholm imorgon så jag ska dit och motionera pållarna tills på Söndag. Då åker vi hem förresten, så de e perfekt.

Annars så har jag spenderat dagen framför tvn med en massa underbara gamla filmer. Först så blev det "The wizard of Oz", sen "Meet me in Saint Louis", båda har Judy Garland i huvudrollen och nu så kikar jag lite på "The Sea of Grass" med Katherine Hepburn. Innan så tyckte jag att det var supertrist med gamla filmer, men jag har börjat att uppskatta dem mer nu. Kollar på alla filmer på kanalen "Nordic TCM".

Men nu så blev det bra väder så jag tror att jag ska sätta mig ute lite. Ikväll så blir det Pizza från Söderby till middag. Mums! :)



- no, not so well.. thank you for asking...

Godmorgon!

Idag så kan jag redan känna att der kommer att bli kämpigt. Vaknade redan klockan 05.40 imorse och var pigg. Men jag lyckades i alla fall somna om och sova tills halv åtta. Sedan så var jag tvungen att gå upp för jag kunde inte ligga och vrida och vända mig längre. Så jag gick upp och kollade lite på tv, va inte så mycket att se. Men det var faktiskt en serie som hette Eastwick som jag faktiskt tycke var bra.

Men jag känner i alla fall nu att jag inte är helt okej, mår illa och har ont i huvudet... antagligen för att det är så kvavt ute i friggeboden där jag och bror sover. Och sen antagligen för att jag gick upp så tidigt.

Men vädret är lite halvdåligt här nere på ön, så vi får se vad vi hittar på idag. Vi kanske åker till Kackelstugan och kollar på (Kung) Pluras målningar. Vi i familjen Karlsson är stora följare av Plura och Eldkvarn.


Den här bilden tog jag sist vi var här nere på Öland, för några veckor sedan.


words are not enought...

Oslo.
Jag mår illa när jag tänker på det, ofattbart.
Så onödigt. Hur kan man göra så?
Mina tankar går till de anhöriga till denna mans offer,
och framförallt till de överlevande som kommer att
leva med detta över axeln hela livet.


Hur börjar taket brinna om bomben briserade på marken?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13364976.ab


http://www.svenskamord.se/index.php?topic=8936.0



RSS 2.0