My cup of tea...

Hallo!

Idag så har jag spenderat större delen av morgonen med min fina lilla tenta. I love that thing.. not! Men i alla fall så tar jag en liten paus med en kopp te. Använder min fina cupcake-kopp som jag fått av mamma. Fin va ? ;)


Good Morning Sunshine...

God morgon!

Jag har faktiskt vaknat ganska tidigt idag, första gången vid klockan åtta när alla andra var uppe och gjorde sig iordning. Fast efter en liten stund så somnade jag om och sov till klockan kvart över nio. Skönt! Dessutom så blev jag så glad nu när jag såg att solen sken och att fåglarna kvittrade utanför, snart är det våååååååår!

Kommer att lägga upp några bilder från Alla Hjärtans Dag lite senare, orkar inte just nu för jag känner mig lite seg i huvudet.

Idag så kommer jag inte att göra så väldans mycket. Ska kika på senaste avsnittet av Glee nu och om ett tag så ska jag ta en promenad med hunden upp till mormor och morfar och fika lite tror jag. Mysigt!
Hinner jag så kommer jag nog också kika lite på hemtentan som jag fick igår. Det verkar vara en uppgift som jag kommer att tycka om och det är ju inte helt fel! 


Fotat i London feb-11.

When you laught until you cry...

Haha, Therese och Nettan visade dom här två parodierna för mig igår och jag måste säga att dom är hysteriskt roliga! Enjoy!




:)

This is not a drive by...

Jag måste säga att jag tycker att Trains nya låt är riktigt riktigt bra! Därför så kommer jag att dela med mig av denna lilla guldklimp till er nu som har missat den! Visst är jag snäll? ;)


Happy Valentine's day...

Godmorgon mina kära!

Idag är det Alla hjärtans dag och trots att jag aldrig har varit ett fan till denna dag så känns liksom livet lite enklare i år. Jag kommer att spendera dagen med att akrivera hos Catella och kvällen med mina fina brudar. Ska hitta på något mysigt med Therese, Anette och Angelika. Kan nog faktiskt inte bli mycket bättre än så!


Bild:

After school chillout...



Sitter just nu och myser lite framför "New Girl" med en kopp te. Ska snart bege mig till Hagaskolan för att träna mina småtjejer. Dagen har varit ganska lugn, var i skolan mellan 12-14, hade en intressant föreläsning om Globalisering, Individualisering, Sociala Rörelser och Sociala Forum.
Imorgon så ska jag in till Catella och hjälpa dom med lite arkivering. Blir nog skojigt och borde väl inte ta så lång tid.

Btw, så älskar jag min kopp med Humlan! :)

This is what my heart beats for...

Hejsan!

Igår så var jag i Torvalla med mina baskettjejor som spelade sin första turnering och första match! Var lite pirrigt innan eftersom att det här är mitt första basketlag och det blev då alltså den första match som jag coachade. Vi spelade två matcher - mot Huddinge och Polisen, sedan så var det även två lagtävlingar som vi gjorde och den ena som var en skotttävling kom vi delad första plats på! Så himla stolt över våra tjejer, känns verkligen som att vi gjort ett toppenjobb som tränare och resten av säsongen tror jag kommer att bli riktigt bra!

På kvällen så träffade jag Therese och Anette, vi tog deras bil till Maxi och handlade lite mumsigt.. och sedans så åkte vi hem till Melodifestivalen. Efteråt så kollade vi lite på Scooby Doo - som gick på tv, dom är ganska roliga faktiskt.

Sen skulle dom hämta sin mamma som varit hos en kompis på middag, så jag följde med och sedan när vi kom tillbaka så mötte mamma mig med hunden. Sen däckade jag såklart i soffan. Mysigt!

Bilder från Easy Basket Challenge.





Not much going on...

Hello!

Idag har jag inte gjort sådär super mycket, vaknade vid halv sju och gjorde klart cupcakesen som mamma skulle ha med sig, sen somnade jag om och sov till halv 12! Men det var i alla fall riktigt skönt med sovmorgon!

Sen dess så har jag läst lite, kollat lite på tv och städat i köket. Har även hunnit med att vika ihop alla matchställ inför morgonsdagens turnering och fixat klart väskan som dom ska ligga i. Kände att det skulle vara lite roligare med en Haga-väska än en vanlig träningsväska. Sen så hittade jag några stora klister siffror som pappa gjorde på sitt jobb förut när jag skulle spela en cup. Så jag satte på en nolla och en fyra på väskan för att det skulle synas att den är vår (dock så står ju mitt namn redan på väskan, men men.)

Kollade nyss på senaste Vampire Diaries också, mums! Jag sitter på helspänn hela tiden och bara hoppas hoppas hoppas att det kan ordna sig som jag vill. Aja, vi får se hur det slutar!



Tjingeling! ;)

Just another ordinary day...

Godmorgon!
Ska snart börja bege mig till skolan för att gå på ett öppet seminarium, som vi fick reda på blev obligatoriskt att gå på igår. Från början var det frivilligt, men nu måste jag skriva en liten logg om vad det handlar om - vilket är Genus denna gång. Känns som att alla seminarier som vi går på handlar om det. Men det är ju i för sig ett intressant ämne. Dessutom ska jag träffa några klasskompisar och hämta vår tenta innan + prata med läraren om betygsättningen. Kan bli spännande.

Ikväll tror jag att det blir till att baka lite, i alla fall cupcakes. Ska skicka med mamma några till en kollega på jobbet som längtat efter dom i ett x antal veckor nu, alltid lika trevligt att känna sig uppskattad!





Ciaoi! :)

When there is no light, I will guide you...

Kom på att jag skulle lägga ut några bilder som jag hade kvar från nyår uppe i Jämtland. Så här kommer dom!



This is my makeover...

Förra veckan så var jag hos Mariana och fixade håret, innan så hade jag ju som sagt lite olika färger i håret och det var så många som tyckte att det var jättesnyggt och det var måånga gånger jag fick komplimanger för det, både från de jag känner och andra som jag aldrig träffat förut - lite creepy men ändå trevligt.
Så det gjorde att jag verkligen blev nervös denna gång eftersom att jag kände att jag behövde något nytt. Vill inte direkt att mitt hår ska "floppa" eftersom att det antagligen är det som jag är mest nöjd med och som andra verkar uppskatta mest hos mig.

Så resultatet blev följande.. bra eller dåligt? Det får ni avgöra :)

FÖRE


EFTER


Now this thing is done...

Äntligen är designen på bloggen klar, pust! Har slitit med den i tre hela dagar nu och jag kan lova att det var mer än en gång som jag hade lust att slänga ut datorn genom fönstret. Men både mitt psyke och datorn har klarat sig igenom detta! Har gjort om hela designen från scratch.

Har:
- Bytt grundmall (så att jag automatiskt fick dom snygga svarta linjerna som skärmar av).
- Fixat ett nytt litet färgtema, rosa.. fiint!
- Gjort större rubrikspalter (dom rosa).
- Ändrat textstil och storlek på rubrikerna.
- Flyttat menyn med alla inlägg och liknande till höger sida.
- Tagit bort "namngrejen" och profilbilden.
- Dessutom så har jag äntligen lyckats med att göra inläggen och headern bredare utan att något "trillar ner."
- Och såklart så är det en sprillans ny header, ganska simpel men tyckte att den var passande. (Dock så var jag tvungen att ta lite nya bilder för att ha något att välja mellan när jag gjorde den.)

Wiho!

sorry about the mess, we are remodelling...

Okej, det kommer kanske att vara lite kaos här på bloggen de närmaste timmarna (dock om jag känner mig själv så kan det i för sig ta dagar) men få inte panik. Jag håller på och fixar en ny design och måste då börja från början med en ny standardstilmall, så det kanske ser lite konstigt ut :)

Ciao !

RSS 2.0