Happy is the way I want to live...

Glad tjej sitter och väntar otåligt på sina gäster, de sura grannarna har blivit förvarnade så det är bara att sätta igång firandet!

Love,


I don't want to fade into darkness...

Godmorgon!
 
Idag så står födelsedagsfest på schemat och klockan 19.00 så börjar nog folket trilla in, blir lugnt och mysigt med pizza, cupcakes och skönt häng.
 
En sak som jag kom på nu när jag fyllt år är att när man blir 20 så är det så mycket hysteri och glädje över att man blir vuxen och får gå på "systemet." Och det gör att man glömmer nog lite själva faktumet att man aldrig mer kommer att vara tonåring, eller barn. Visst jag kommer alltid att vara mina föräldrars barn, men i samhällets ögon så kommer jag nu att vara vuxen. En person som kan ta ansvar, fatta sina egna beslut och hållas ansvarig för de konsekvenser som de kan medföra.
Nu har jag i och för sig varit kapabel till detta i flera år och att jag är 20 ändrar inte det. Men det får mig nästan att känna mig lite tråkig. Jag har alltid varit den snälla flickan som inte festade eller rökte. Som aldrig skolkade eller uppförde sig på ett sätt som man inte fick... Ibland så önskar jag att jag var lite mer spontan.
 
Men det är sånt som man inser i efterhand. Och nu får jag blicka framåt, mot ett vuxenliv, som i sig också kommer att bli ett nytt spännande äventyr.
 
Kram

It's getting closer...

Jag förstår inte att det bara är två ynka dagar kvar till min 20års dag! GALET.

Var bara tvungen att säga det... Tjohopp!

:D


RSS 2.0