i would have found you...



When the one thing you're looking for
Is nowhere to be found
And you back stepping all of your moves
Trying to figure it out
You wanna reach out
You wanna give in
Your head's wrapped around what's around the next bend
You wish you could find something warm
'Cause you're shivering cold
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on

'Cause if you hadn't found me
I would have found you
I would have found you

So long you've been running in circles
'Round what's at stake
But now the times come for your feet to stand still in one place
You wanna reach out
You wanna give in
Your head's wrapped around what's around the next bend
You wish you could find something warm

'Cause you're shivering cold
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on

'Cause if you hadn't found me
I would have found you
I would have found you

It was your first taste of love
Living upon what you had

It's the first thing you see when you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on

'Cause if you hadn't found me
I would have found you
I would have found you
I would have found you
I would have found you


its just too crazy...

Hallå!

Igår då så tog jag och mina kära vänner på Berga Naturbruksgymnasium STUDENTEN! De e helt galet, jag fattar fortfarande inte vad det är som har hänt, men jag har gått och varit lite deppig hela dagen och det kanske är så att mitt undermedvetna har insett att jag inte längre är en elev på Berga. Jag vet ju inte ens om jag kommer att plugga i höst eller jobba! De e galet i alla fall.

Orkar inte slänga in alla bilder, men ni kan få ett par :)



Den bjuder jag på...

jag och darling tippi...


one more day...

Godmorgon!

Känner att uppdateringen har varit ganska så dålig, eller den har inte varit alls de senaste dagarna. Men så det får bli en liten genomgång på vad som har hänt.

Tisdag (förra veckan)- måndags: Spenderade Påsklovet uppe i sköna Jämtland! SKÖNT att komma bort från all stress.
Tisdag: Färga håret + gjorde uppsättning hos Mariana. Sedan STUDENTSKIVAN! Galet rolig, tack alla mina små älsklingar för dessa tre fina år! <3
Onsdag: Plugg engelska C, ridning! Det var roligt att rida igen, hade Lakej och de gick sådär. Men han är en trevlig liten pålle.

Och sen idag då. Torsdag betyder fotografering för mig, ska ta mig till handen och fota mig inför studenten som är IMORGON! JAG TAR STUDENTEN IMORGON! Det är för galet! Så galet att de typ inte funkar. Jikes, hur ska jag klara mig nu? Vet ej...
Men så då kommer lite släkt och lite vänner!

VILL DU KOMMA PÅ MITT UTSPRING? DÅ SKA DU VARA PÅ BERGA NATURBRUKSGYMNASIUM IMORGON FREDAG 29 APRIL CA KLOCKAN 12.30!

Bilder på håret får ni senare...



food inspiration...

Hur många är det som kollar på serien "Halv åtta hos mig" på tv4? Jag gör det i alla fall varje dag, kan inte annat än älska Helge Skoog när han kommenterar programmen. Klockren! Men i alla fall så fick jag lite inspiration av mina kusiners familj förra helgen. De skulle ha en Halv8 helg och dela in sig i två lag, och ena laget lagade mat på lördagen och andra laget lagade mat på söndagen. De hade tydligen jätteroligt och så betygsatte de varandra.

Men nu då i alla fall så har jag övertalat min fina familj till att också ha en Halv8 helg. Vi lottade fram lagen och mamma och jag blev på lag. Vilket betyder att vi mer eller mindre kommer att krossa pappa och Gustav. Mamma och jag ska laga mat idag så vi ska snart att åka och handla. Vi har tre stycken superrätter uppladdade, men vilka det blir får ni inte veta förrens senare. Vill inte riskera att pappa eller bror får reda på det.

Men en sak kan jag säga i alla fall, det kommer att bli galet roligt!


vad säger ni? kanske är det eran tur nästa helg?


a very scary moment that also makes you feel more alive than ever...

Trött, sur och allmänt deppad. Men vad ska man göra? Alla dagar kan ju inte vara bra, right? Men i alla fall så är jag lite duktig som sitter och pluggar dumma engelskan, märks eller hur - de e ju inte så att jag sitter och bloggar? Hehe. Dessutom så var jag bra igår och började packa upp mina flyttlådor med alla mina saker och lägga ner allt i den nya byrån. Det blir bra!

Men i alla fall så tänkte jag berätta om vad som hände hos Malin i lördags, det var en lugn kväll och vi hade jätteskoj. Körde lite olika lekar hela kvällen, dock så förlorade jag stort på nästan alla i alla fall. Som vanligt. :)
Men jag kanske kan skylla det på det som hände innan. När vi satt och käkade middag innan lekarna så hade Malin varit och handlat typ såna där Party Poppers - dem som man drar i ett snöre så är de krut i som smäller och en massa konfetti kommer ut. Dem som vet vad jag pratar om får en guldstjärna och resten får göra lite research. Men i alla fall så råkade Erik skjuta mot mig och självklart så fick jag krut, konfetti och allt annat i vänstra ögat. TRODDE JAG VAR BLIND! Men i alla fall så skulle de ta ut mig i köket och jag var så jävla rädd, hade asont i ögat i alla fall. Helt plötsligt så känner jag att det är något blött på min arm - blod, ögonsaft?!?!?!?!? Hade värsta paniken och typ "Malin vad i helvete är det som rinner på min arm? VAD ÄR DET?" svaret blev "Tacosås".

Men de visade sig i alla fall att jag kunde öppna högra ögat utan problem och sedan skulle det vänstra ögat öppnas och JAG KUNDE SE! "Jag kan se! Jag är inte blind! Jag kan se dig, det är okej! Jag är inte blind!!!!!!" var något som alla skrattade åt medan jag sprang omkring och glädjetjöt!

Det var ju faktiskt ganska roligt när man tänker efter, när jag väl kommit ur chocken så kunde jag inte sluta skratta, vilket jag gjorde - hela kvällen!


Malins tårta!! :D

b-day as in basketball...

Tjo! Sitter just nu hos Malin, vi håller på att förbereda inför ikväll. Har precis gjort en supergrym tårta i form av en BASKETBOLL! Den blev kalasbra, vilket by the way är temat för denna lilla fest. Barnkalas, har verkligen längtat efter ett riktigt kalas nu på den senaste tiden när man börjat få några år på nacken!

Bobbis kom precis bärandes på gifts! Malin fick fina rosa rosor och ett jättegulligt halsband. We all love Bobben!
Jag kommer ihåg när man var liten och det största bekymret i livet var när någon annan blåste ut ljusen på min födelsedagstårta. Det var nästan olagligt, alla vill väl blåsa ut sina egna ljus? I alla fall jag.

Men nu förtiden så är det bara andra problem, skola, jobb... killar, kompisar. Ibland så behöver man titta tillbaka på hur det var, minnas för att kunna fortsätta framåt. Tror att det är nyttigt också.

Men nu så ska vi fortsätta. Hade lagt in lite bilder, men Malins dator är extremt duktig på att gömma sin webbcam. Så det får bli senare. Slänger istället in en gammal bild på något random.

Puss!


sleepingtime...

Varit en lugn dag hemma, har hunnit med massor bland annat att handla, städa, baka och laga mat. De blev inte något avancerat till middag. Kyckling och ris i sötsur sås. Mums..

Bakade Ryttarkakor och jag måste verkligen säg att dem är farliga!! Helt beroende goda men sååå onyttiga, man får nästan en chock när man sitter och ska blanda alla ingredienserna. Men ack så goda dom blev. Ska frysa in så att man har om de kommer någon på besök.


Mums!

Baket...

Men nu är de time to sleep, är faktiskt ganska så supertrött... men upp tidigt imorgon och förbereda inför att man ska till Malin.

Gonatt! :)

wierdness comes in many shapes and colors...

Hehe, kom hem klockan två inatt så jag var gaanska trött imorse, låg helt utslagen när mamma skulle säga hejdå. Hon ska åka till Öland idag så jag och bror kommer att vara själva hela helgen, vilket är ganska skönt för då kan man ju göra saker som man inte haft tid med innan och man kan planera helgen som man vill.
Haha, sjukaste grejen hände igår, jag och Anette var de enda som åkte hela vägen hem med bussen, Therese, Angelika och Amanda skulle till Amanda, och när vi går av bussen på sluthållplatsen så står vi och snackar lite och då kommer det fram en snubbe....

Han: Asså kärring, hon skulle väcka mig i branbergen.
Jag: Jaha, oj då. Men fick du inte åka tillbaka en bit med henne?
Han: Neej.
Jag: Men jaha, hur ska du ta dig hem då?
Han: Men hon kommer tillbaka, hon ska bara in till stan och köra hit sen igen.
Anette: Va? Nej.
Jag: Men jag tror nog att de va den sista bussen som gick härifrån.
Han: Jaha... men hon ska väl till garaget då..
Jag: Men fick du inte åka med då?
Anette: Men du kan ju gå och kolla om de går någon mer buss.. *pekar mot rätt bushållplats.*
Han: Men jag ska ju gå ditåt. *pekar åt helt fel håll*
Anette: Men vart ska du egentligen?
Han: Brandbergen.
Jag och Anette: Men de ligger ju ditåt... *pekar åt andra hållet*
Han: Nääeej....?
Jag: Joo, om du går åt andra hållet så hamnar du i Tyresta by Nationalpark.
Han:.......... Jaha...... Men då kanske jag träffar på en ren.... Skål på er!
*Tvärvänder och går därifrån.*

Haha, gud vad roligt. Kände sen att de kanske inte va en jättebra ide att gå förbi honom så jag tog en omväg förbi Nettan innan jag gick hem. Höhö..

Men annars på skivan så var det roligt, typ. Det va faktiskt ganska segt drag. Men man träffade många gamla polare som man inte sett på evigheter. Såg även en person som jag inte snackat med på flera år och de kändes lite skumt att man inte hälsade även fast man stod i närheten nästan hela kvällen...

Imorgon så ska jag ju som sagt till Malin på fest, hon fyllde år i veckan och de ska bli skoj att umgås med härliga människor. Är ganska sällskapssjuk eftersom att jag sitter ensam hela dagarna.


that time of the year...

Nu drar det igång, alla studentskivor och liknande. Och detta år får till och med jag delta! Skojigt eller hur?
Fast om jag ska vara ärlig så tycker väl jag inte att dte är sådär jättekul att gå ut på krogen, det är ju likadant överallt?!? Nej, ge mig en hemmafest med härliga människor så trivs jag som bäst. Och appropå hemmafest så ska jag till Malin på lördag som fyllde år igår. Grattis Gumman, nu är du tjugo... *blink blink*

Men ikväll så ska jag i alla fall på Nettans studentskiva, skoj! Temat är "Bokstaven P", vilket kanske inte är sådär jätteroligt med tanke på att vår skiva har "Bokstaven B". Det känns som att alla skivor jag ska på har bokstavstema, inte skoj.

Men i alla fall så planerade jag att gå som "Postman Pat" och köpte jättefina kläder till det, men nu så har jag ångrat mig - no surprise. Så jag ska gå som det mest basic "Party". Jag orkar inte klä ut mig med tanke på att jag inte är sådär jätte förtjust i att göra det.


new stuff always makes me happy...

Kom på att jag inte lagt in de senaste dagarnas inköp här på bloggen. Bland annat så var jag och Malin inne i stan förra veckan för att kolla på klänningar till hennes födelsedag och min student - som verkligen börjar närma sig nu. Galet!
Men i alla fall så hittade vi båda det vi var ute efter, plus att jag äntligen hittade ett par lila converse, vet inte vem som var gladast - jag eller hon som sålde dem åt mig. Hon delade min lycka helt enkelt!

Dessutom så har jag handlat nya örhängen (behövdes) och nya nagellack (behövdes verkligen) så jag är nöjd med veckan som gått. Dessutom så har jag hämtat ut biljetterna till min Studentskiva, så barn nu får ni komma och hämta dem!

Dessutom så slänger jag in några bilder på världens finaste hund!


Självklart så hittade ju jag och Malin tillfälle till en fika under shoppingrundan.




Äntligen hittade jag mina älskade converse!


Studenklänningen är supersecret! Så den får ni vänta på...


Nya lacken...


Skivbiljetterna


Världens finaste hund, Rocky!


are you leaving me now?

bästaste låten just nu! inget snack om saken...


Erik Hassle - Are you leaving

All the things I was fighting to keep out
Always found a shortcut back in
Breaking plans that I was making
You could tell when I was faking

RSS 2.0