studying...

Tjoho!

Första dagen på min fem veckors långa hemvistelse från skolan, trååååååkigt! Måste plugga Engelska C på distans och nu första dagen så har det redan dykt upp en del problem. Bland annat så visar det sig att jag måste ha en bok för att göra kursen som jag inte har. Så nu har jag suttit och jagat boken och med hjälp av mamma så har jag äntligen hittat en som är begagnad från huddinge. Men först innan jag tar kontakt med säljaren så ska jag höra med skolan bibliotek, jag menar det kan ju inte vara så att jag är den första på Berga som väljer att plugga Engelska C? Det måste ju varit någon innan mig som beställt den boken till skolan...

Jaja, men nu så ska jag nog käka lite lunch och sedan ringa Karin och höra med henne om den finns i Biblioteket. :)

Ciao.

a lot to do, but so little time...

Hellu!

Sitter här framför datorn igen med en massa plugg. Har ett par rester som ska vara klara i helgen har jag bestämt + att jag nu sitter och kämpar för att bli klar med Psykologi A tills imorgon. Har typ tre uppgifter kvar att göra, två filmanalyser och en jämförelse av Psykologiska teorier. Det är hyfsat jobbigt, men samtidigt så är jag ganska imponerad över att vi har läst in en kurs på två veckor. Imorgon är sista dagen som jag officiellt ska vara i skolan, annars har jag bara lektion någon gång i veckan för att hålla kontakten med min lärare om de kurser som jag ska läsa på distans - Engelska C, Samhällskunskap C och Historia B.

Men vilket tråkigt inlägg det blev nu, bara en massa pluggsnack. Men vad ska jag säga det är typ det enda mitt liv består av just nu...

Fast i helgen blir det skoj, då ska jag först imorgon gå på bio med brudarna och sedan på söndag ska jag och malin till branbergen för en gammal hederlig basketdag, länge sen man drygade en hel dag i branbergen.
Ser fram emot!


JUST NU SÅ SAKNAR JAG DEN HÄR BRUDEN HYYYYFSAT MYCKET!

you wanna be a loser like me...

Shue!

Sitter och pluggar lite psykologi, men det är så svårt att koncentrera sig på "Psykologiska teoriers skillnader och likheter" när man lyssnar på musik och får liksom en massa vårkänslor. + att jag har min sista officiella lektion på fredag innan jag tar studenten. Ska plugga engelska C på distans i fyra veckor + lov. Ska bli så sköönt!

Funderade lite på att fixa ny design på bloggen också, men jag tycker så mycket om bilden som jag har som header just nu. Vi får se...


(höhö, mina begränsade skills med photoshop)

+ Glee - loser like me
(bara för att jag är som jag är)

it was about time for a good day...

Chacha!

Today så har de faktkiskt varit en bra dag. Först så vaknar man upp till att det är grymt fint ute. Käkar sedan lite frulle i from av en smoothie med hallon/mango smak och kikar lite på reprisen från körslaget igår, lite lack att jag missade det men ångrar det inte. Hade ju världens superkväll med systrarna Schedin, käkade Pizzahut och åt till och med en efterrätt, de e inte vanligt att man äter det.

Efter att jag käkat så drog jag med mig päronen för att övningsköra lite i Jordbro industriområde, de va lite bilar som åkte där idag så jag var lite nervös. Har bara kört bil en gång innan men det var mammas automatväxlade cab och det var rena barnleken jämfört med pappas manuellväxlade monsterbil som är sjukt stor enligt mig. Men de gick bra, förrutom att jag emellanåt fick några panikattacker när det kom andra bilar (som när jag skulle svänga och hamnade i fel körfält och pappa fick rycka tag i ratten) men de e inget att lägga vikt vid - jag överlevde ju och dom tyckte att de gick bra med tanke på att det va första gången. Fick in vanan att växla men inte att man måste lägga i kopplingen när man håller på att få motorstopp. Vilket jag fick. Ett par gånger.

Sen handlade vi lite och åkte bums hem för att kolla på skidskyttet. Pappsen och jag passade sedan på att sätta ihop min nya byrå så att jag har någonstans att göra av mina saker - behövdes verkligen.

En vecka kvar i skolan, sedan plugga hemma i fyra veckor + påsklov. Och sedan 29 april är det studenten. Gud vad jag börjar bli vuxen.

Naje, nu ska jag se Wildchild och senare så blir det The walking dead halv elva. Mums!

who you are...

Jessie J - who you are


I stare at my reflection in the mirror...
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf ...
"no,no, no, no..."

Don't lose who you are, in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are
(Who you are)x11

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mould , yeah!
The more I try the less it's working yeah yeah yeah
Cause everything inside me screams, "no,no,no,no..."

Don't lose who you are, in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay

Sometimes it's hard, to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Yes, no, egos
Fake shows like woah
Just go, and leave me alone
Real talk real life
Good love goodnight
With a smile that's my home
That's my home

Don't lose who you are, in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are
Who you are


Jessie J - Price tag



Jessie J - Do it like a dude

RSS 2.0