we all love christina...

GOOD SHIT COMMING UP!

Christina Grimmie - Advice


Someone like you...


Skyscraper...




PEACE!

killing time until it starts...

Godmorgon, eller ngt!

Sitter just nu och väntar på min lön som är spårlöst borta, kommer väl antagligen i brevlådan idag men de knepiga är att jag fyllde i en blankett på jobbet som skulle se till att den sattes in på mitt konto direkt. Aja, får väl se hur det utvecklar sig. Skulle ju iväg till handen idag och spendera lite dineros. Måste handla en massa ingredienser till tårtan som jag ska göra till på Lördag då vi har middag här hemma för att fira mig och bror lite. Vi får se hur det går, men de suger eftersom att jag inte kan göra någonting då.

Får väl kolla på tv lite eller städa mitt rum... eller inte. Tv blir nog bra, tv och frukost. Ja! Så blir det.

Hare bra!

Hihi, slänger in en gammal bild på mig själv, insåg nyss att jag diggar mitt gamla hår.

it's gonna be a tough fight...

Dagen efter födelsedagen och allt är som vanligt. 24 timmars glädje och lite lättare att andas. Nu är det tunga andetag igen och allt kommer krypande tillbaka över axlarna. Men jag har bestämt mig nu, jag ska försöka... nej jag ska göra det. Ska bli bättre, bättre på att tycka om mig själv, tycka om andra, tycka om mitt liv. Då kanske de blir lite lättare att andas.

Men samtidigt så är det inte bara mitt fel att det är som det är, andra bär också skulden. Utnyttjandet, sveket, allt. Negativa vibbar omger mig hela tiden när jag umgås med vissa. Det ska sluta, jag ska stänga mig och inte låta dom komma in. Jag måste lyckas..

Men sen så finns du, bästavän. Du som vet allt, du som är min syster. Utan dig så hade det inte funkat. Du som messar och undrar hur jag mår eftersom att du faktiskt vill veta och är orolig. Du som hittar på saker för att göra mig glad. Du som vet allt först av alla. Den enda som vet hur det egentligen ligger till. Jag har allt att tacka dig för. Du vet vem du är eftersom att det inte finns någon annan som gör dessa saker för mig, du är unik. Och jag älskar dig mest!


Mitt nya liv börjar nu, det som är menat att jag ska leva. Och dom som inte platsar kommer att klippas ut ur bilden.

IT'S MA BIRTHDAY....!

Idag är det min alldeles egna dag! Min födelsedag så alla kommer hit ikväll för att fika lite och så. Mysigt, men jag hoppas att de hämtat sig lite efter gårdagskvällen. Lillebror fyllde år då, hela 17 bast. Galet! Och jag vet vad ni tänker, jisses vilken tajming mamma och pappa hade när vi föddes. Japp så är det, ganska mysigt att fylla år dagen efter lillebror, han betyder mest <3

Men i alla fall så var jag på nya skolan idag, Södertörns Högskola där jag kommer att spendera de närmsta tre åren med att plugga Politik och aktivt medborgarskap med specialinriktning Sociologi. Det ska bli great, börjar tisdag nästa vecka med att ha en introduktion och sedan på onsdag + torsdag så har jag studiebesök inne i stan. Fredag så är jag ledig dock! :D

Men nu ska jag fixa det sista innan jag måste göra maten, ville laga mat själv idag!

Puss på er!

RSS 2.0