I AM IN F*CKING LONDON!!!

Just nu sa sitter jag i hotellets lobby efter en galen dag med shopping, starbucks och en massa bussar och underground tag. Jag alskar verkligen london, det ar verkligen galet varmt. Det ar ungefar lika varmt har under dagarna som det ar under sommarkvallarna i sverige. Langtar inte hem och jag ar sa glad over att vi har tva hela dagar kvar! Men nu maste jag fortsatta med det andra jag maste gora innan tiden tar slut. Det tog nastan en kvart att komma in pa internet och att lara mig att skriva ett snabel a pa denna dator. Det slutade med att jag var tvungen att soka pa google och klistra in. Sa jag kan det fortfarande inte.

By the way ursackta alla felstavningar med jag orkar inte fixa dem, ar for trott.

Kisses from LONDON!

disenchanted...

Alltså jag är helt hopplös. När jag ska plugga så slutar det alltid med att jag driftar iväg ute på internet, alltid så klickar jag runt på facebook eller läser de senaste smaskiga nyheterna på internet. Det slutar alltid med att en uppgift som skulle ta 1 och ½ timme blir klar efter 3 timmar. Det är ju inte okej, speciellt med tanke på att jag idag måste bli klar med "Keynes vs Friedman" i sam b och "tidsresan" i histora a. Det är ju ganska mycket som ska göras så jag börjar bli lite stressad nu. Skulle ha varit klar med "Keynes vs Friedman" klockan kvart över 11, och nu är den 12 och halva uppgiften är kvar. Inte okej!

Jag menar titta bara på mig just nu, sitter ju här och bloggar istället för att koncentrera mig på uppgiften. Dumma mig!
Dessutom så är jag sjuk idag, så det är även lite synd om mig!


happy valentine's day..



Låt gå för denna gång...


doing something productive...

Hejsan!

Sitter just nu och knåpar ihop ett cv till svenskan, det är typ en hemuppgift vilket jag tycker om eftersom att det kommer att hjälpa så mycket senare när man ska börja jobba. Det blir faktiskt ganska bra, dock så märker man direkt vilken obefintlig erfarenhet jag har på detta område. Och hela cv:et är ett enda stort bevis på vilken hästtönt jag är. Har häst och stallskötsel på typ 90 % av mina yrkeserfarenheter. Men men de e bara att bita tag och görat!

Strax så ska jag dock åka till kära vendelsö och rida igen. Det känns faktiskt bättre varje gång som jag är där. Det börjar lossna lite tror jag, allt kommer tillbaka - trots att jag har en ridlärare som har en helt annan stil än vad jag har när det kommer till ridining. Men jag tror att det kan bli rikigt bra. Idag så kommer jag nog antagligen att få byta häst också, har haft Baldacci de senaste två gångerna, han är verkligen en liten prins. Helt perfekt.


finally...

Äntligen så är den klaaaar! Dumma hemprov! Men nu slipper jag dig för du är klar. Aldrig mer behöver jag skriva dig. Aldrig någonsin igen.

Hade precis ett långt och härligt samtal med tippan. Eller härligt och härligt. Vi satt mest och klagade på hur nedrans jobbigt allt är nuförtiden. Med allt i skolan. Alla arbeten. Allt som skiter sig på fritiden. Eller fritiden, min fritid består ju av antingen ett hemprov eller en uppsats som ska skrivas. Inget privatliv här inte.

Men det är väl bara att bita ihop. Jag ska inte hoppa från balkongen Tippi, jag lovar. Inte för att jag tror att jag skulle dö av det heller, men kanske stuka en fot eller någonting i den vägen, vilket gör ont.

Nej jag tror att jag får skjuta upp min träff med balkongen för ett tag. Just nu så är jag bara glad att jag har blivit klar. Tänker nog ta en liten paus från plugganet nu, börjar nog kanske på nästa uppgift om en timme eller något.

Nu ska jag kika om det kanske fanns lite glass kvar i frysen. Stackars lilla sjuka mig!


ps.. bilden har absolut ingenting med ingenting att göra.


sicko...

Gusch! Så himla trött och slutkörd. Mår illa, har ont i huvudet och halsen, känner mig febrig och förkyld...
INTE OKEJ! Var tvungen att stanna hemma idag, har inte tid med det men jag kände att jag var tvungen. Är antagligen helt slutkörd från allt skolarbete, pluggar snart ihjäl mig.

Så min dag kommer antagligen inte att bli så himlans sköjj. Kommer nog bara att sitta här i sängen med datorn i knäet och skriva klart mitt dumma hemprov i samhällskunskapen som jag aldrig kan bli klar med. Vilket suger.

Dock så planeras det utav min hjärna att kolla på The Notebook lite senare, känner att jag kan behöva gråta ut lite. Och då finns det ju ingen bättre film än den att göra det till.

jaja, önska mig lycka till med provet!

My Chemical Romance - Famous last words

a word of truth...

Ojsan nu var det ett bra tag igen. Och denna gång kan jag heller inte lova att jag kommer att orka blogga under någon längre tid, speciellt inte med allt skolarbete som jag håller på med just nu.

Den senaste tiden så känns det som att tiden gått för fort men samtidigt inte snabbt nog. jag blir bara tröttare och tröttare, griningare och grinigare och det känns som att jag snart inte kommer orka fortsätta.
Det är alldeles för mcyket i skolan och så fort jag sätter mig framför datorn för att plugga så har jag verkligen ingen lust. Tror att jag börjar att bli deprimerad, vilket inte är roligt.

Jag är inte lika rolig som jag var innan, andra saker är inte lika roliga längre. Om jag träffar nya människor så sitter jag bara tyst och glor som en rädd liten fjäril. Det känns som att jag behöver något nytt, som kan motivera mig lite mer. Något som kan sparka mig där bak när jag börjar bryta ihop igen och peppa mig så att jag kan fortsätta.

Vissa dagar så har jag verkligen inte lust med någonting. Vill bara gömma mig under täcket och lyssna på My Chemical Romance tills alla mina problem försvinner.
Vissa dagar så är jag den gladaste tjejen någonsin och skrattar och busar. Men på insidan så är jag ändå rikigt deppig.
Jag är otroligt skicklig på det jag gör. Jag är duktig på att låtsas vara glad, att verka bekymmerslös. Duktig på att komma undan med saker som jag inte orkar, duktig på att ljuga.

Men jag vill inte vara så, jag vill vara glad utan att behöva låtsas, jag vill kunna skratta för att jag känner för det. Jag vill inte ljuga, jag vill vara ärlig. JAG VILL ORKA.
Så nu kommer mitt vädligt försenade nyårslöfte. Jag ska göra mitt absolut bästa för att bli glad, för att bli lycklig igen. Det måste funka, det kommer att funka.



justdet hittade min absoluta favoritlåt genom tiderna: My Chemical Romance - I don't love you

RSS 2.0